Radno Vreme: Pon - Pet : 6 - 22h, Sub - Ned : 8 - 16h
Kontakt: 065/93-31-155 065/52-05-020

Sprečite stvaranje viška kilograma u prazničnom periodu

Svi znamo da je period slava i božićnih i novogodišnjih praznika vreme kada smo skloni da konzumiramo veće količine hrane i pića. Ovo je sasvim u redu, jer svi zaslužujemo da se nakon naporne godine opustimo i uživamo u lepim trenucima sa porodicom i prijateljima.

Ipak, unos velikog broja kalorija i smanjena fizička aktivnost jesu razlog zbog koga smo već na početku naredne godine nezadovoljni fizičkim izgledom. Sve postaje dodatno opterećujuće ukoliko smo skloni sticanju neželjenog viška kilograma, ili praktikujemo neku od dijeta pa se suzdržavamo u strahu da će prepuštanje hedonizmu poništiti efekte koje smo se toliko trudili da postignemo.

Ukoliko pročitate ovaj tekst, saznaćete kako da izbegnete sticanje viška kilograma bez potrebe od prekomernog uzdržavanja od hrane, kao i praktikovanja napornih i najčešće nezdravih dijeta.

Zapamtite jedno – izgladnjivanje vas ne vodi ničemu dobrom. Računanje kalorijskog unosa može biti praktično, ali ukoliko niste aktivni ne samo da ćete prvom prilikom povratiti kilograme (boomerang efekat), već će vaše telo razgrađivati mišićnu masu.

Ako želite da sagorite masne naslage, kao i da unete kalorije pretvarate u energiju a ne salo, onda tu nameru  morate jasno staviti do znanja svome telu!

KAKO DA TO POSTIGNEM?

Veoma lako – dođite u naš studio. do sada je veliki broj novosađana otkrio naše prednosti i postigao željeni izgled za samo 2×20 minuta nedeljno!

U ČEMU JE TAJNA?

Nema tajne. Koristimo najsavremeniju, svetski priznatu X BODY tehnologiju elektromišićne stimulacije. Tokom individualnih treninga sa našim sertifikovanim trenerima, radićete jednostavne vežbe pri čemu će vaši mišići primate blage stimulanse koji će ih ravnomerno aktivirati. Zahvaljujući tome, tokom vežbi uposlićete sve grupe mišića što je nemoguće postići tradicionalnim treninzima. VAŠE TELO ĆE

SAGOREVATI KALORIJE I DO 48H NAKON TRENINGA!

Najbolje od svega je što samo treba da dođete na trening – kod nas dobijate svu neophodnu opremu uz obezbeđena sredstva i uslove za ličnu higijenu. Naši treninzi traju samo 20 minuta, tako da vam neće oduzimati puno slobodnog vremena.

DA LI JE SADA KASNO DA KRENEM SA TRENINGOM?

Naravno da nije. Naprotiv! Ovo je pravi trenutak da se aktivirate i učinite nešto dobro za svoj izgled, ne opterećujući se samokontrolom tokom dana u kojima treba da ste opušteni. Sve što je potrebno da učinite jeste da donesete odluku i napravite prekretnicu u svojim životnim navikama.

KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE PROBNI TRENING VEĆ DANAS!

Pozovite nas na broj 069 559 4430 ili nam pošaljite poruku u inbox naše facebook stranice. Sa zadovoljstvom ćemo vas kontaktirati i zakazati probni termin, kako biste mogli da se uverite u  prednosti treniranja kod nas.  Ne zaboravite ni da smo pripremili zanimljive popuste i pogodnosti koje će vam biti dostupne samo do kraja decembra!

Čekamo vas!

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Zakažite probni trening

Bez ikakvih obaveza, zakaži besplatan probni trening i dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.