Radno Vreme: Pon - Pet : 6 - 22h, Sub - Ned : 8 - 16h
Kontakt: 065/93-31-155 065/52-05-020

O nama

TRENIRAJ KRAĆE A KVALITETNIJE - VEŽBAJ KRAĆE A NAPREDUJ BRŽE

Kako smo i sami svedoci sve bržeg načina života kvalitet istog nam konstantno opada. Sve manje vremena nam ostaje za sebe, konstantno se negde žuri, jurimo za nekim nama na izgled bitnim stvarima a ne obraćamo pažnju na sebe i svoje zdravlje sve dok ne bude kasno.

Savremeni tempo života nam je nametnuo imperativ uspeha i stalnu jurnjavu u želji da stignemo do svog cilja, pa tako na poslu ostajemo do kasno, ne izlazimo iz automobila, ne odvajamo se od telefona i računara, da ne govorimo o pravilnoj ishrani i vremenu koje moramo izdvojiti za neki od treninga i tu se susrećemo sa raznim problemima, taloženja masnih naslaga, bolova u zglobovima, leđima, opuštenosti mišića, manjka energije, do viška kilograma, pa čak i depresije...

Prateći trendove i osluškujući potrebe modernog načina života pokrećemo program TRENINGA NOVE GENERACIJE - program EMS ELEKTRO MIŠIĆNE STIMULACIJE!

Prvi studio X BODY otvaramo u Beogradu, u YU Biznis Centru na Novom Beogradu gde se ubrzo prepoznaju kvalitet i rezultati samog programa vežbanja kroz EMS - ELEKTRO MIŠIĆNU STIMULACIJU, gde je broj naših zadovoljnih klijenata rastao iz dana u dan i za vrlo kratak period pozicionirao nas u sam vrh inovativnog programa vežbanja!

Usled porasta klijenata kao i njihovih potreba za ovim programom vežbanja EMS - ELEKTRO MIŠIĆNE STIMULACIJE otvaramo još jedan X BODY STUDIO u hotelu HYATT - SPA centar OLYMPUS gde naši članovi X BODY STUDIA na raspolaganju imaju korišćenje bazena, saune i parnog kupatila nakon individualnih treninga.

EMS - ELEKTRO MIŠIĆNA STIMULACIJA ili TRENING 21. VEKA je program namenjen ljudima koji su prezauzeti svakodnevnim obavezama, ljudima koji se ne kreću dovoljno, koji nemaju vremena da izdvoje par sati dnevno za treninge, jednostavno - ovaj program je namenjen onima koji žele da podignu svoj način života na jedan viši i kvalitetniji nivo kroz kvalitetnije i zdravije a vremenski kraće vežbanje!

EMS - ELEKTRO MIŠIĆNA STIMULACIJA obuhvata nekoliko programa:

  • SMANJENJE MASNIH NASLAGA
  • GUBITAK VIŠKA KILOGRAMA
  • UKLANJANJE CELULITA
  • POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE
  • DEFINICIJA MIŠIĆA i OBLIKOVANJE TELA
  • RELAKSACIJA i ELIMINACIJA BOLOVA i UKOČENOSTI
  • ELIMINACIJA TOKSINA
  • LIMFNA DRENAŽA

Naši personalni treneri će zajedno sa vama, na osnovu vaših potreba, želja i ciljeva kao i zdravstvenog stanja i fizičke spremnosti predočiti i oformiti plan i program treninga uz adekvatne propratne savete o ishrani.

Sportsko društvo XBODY Novi Beograd postoji više od 2015. godine
Studio se nalazi na Novom Beogradu, Bulevar Mihajla Pupina 10v/212
Dokazana efikasnost EMS treninga širom sveta

Sve više ljudi se interesuje za ovu metodu treninga orijentisanu ka budućnosti sa hiljadama zadovoljnih klijenata. Zašto? Treninzi su kratki, savremeni i dokazano veoma efikasni!

Nagrađivani uređaji„Najbolji inovativni proizvod“

Od svog osnivanja 2010. godine, XBody je osvojio nekoliko nagrada širom sveta. Dobio je nagradu za „Najbolji inovativni proizvod“ među ostalim dostignućima u oblasti inovacija, dizajna i poslovanja.

Personalni i grupni treningKoji xBody EMS trening je za vas?

Uz ovaj revolucionarni vid treninga, koristeći najnoviju tehnologiju koja šalje električne impulse direktno do mišića, dobićete savršeno telo. Svako dobija personalizovan program vežbanja.

Upoznajte naš tim

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In ac felis quis tortor malesuada pretium. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Proin sapien ipsum, porta a, auctor quis, euismod ut, mi.

Marija Petrović

fitness instruktor

Marina Milovanović

pilates instruktor

Stanislav Marković

fitness instruktor

Janko Andrić

kondicioni trener

Zakažite probni trening

Bez ikakvih obaveza, zakaži besplatan probni trening i dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.