Radno Vreme: Pon - Pet : 6 - 22h, Sub - Ned : 8 - 16h
Kontakt: 065/93-31-155 065/52-05-020

Uloga personalnog trenera u ostvarivanju ciljeva klijenata

U današnje vreme u „fitnes svetu“ sve češće možemo čuti pojam „personalni trener“ i slobodno možemo reći da je pojava personalnih trenera u ekspanziji.

Međutim, i pored toga, malo je onih koji znaju šta bi u stvarnosti personalni trener trebalo da radi. Zato ćemo pokušati da Vam ulogu i zadatak personalnog trenera barem malo približimo.

Neke od osnovih uloga trenera su dizajniranje i kontrola intenziteta treninga, i to u skladu sa mogućnostima i potrebama klijenta, a iznad svega stručno vođenje treninga.

Kako znamo da je trening stručno vođen?

Upravo tako što vodi računa o sigurnosti vežbača i pravilnom izvođenju vežbi, postavlja realne i dostižne ciljeve i pristupa klijentima u skladu sa njihovim trenutnim stanjem i raspoloženjem.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Zakažite probni trening

Bez ikakvih obaveza, zakaži besplatan probni trening i dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.