Radno Vreme: Pon - Pet : 6 - 22h, Sub - Ned : 8 - 16h
Kontakt: 065/93-31-155 065/52-05-020

Zašto EMS trening?

Elektro-mišićna stimulacija (EMS) je jedna od najmodernijih i najpopularnijih metoda treninga današnjice, i to sa razlogom. Prvobitno korišćena kao sredstvo za rehabilitaciju i oporavak mišićnog tkiva i lokomotornog aparata, ova metoda je poput oluje došla u svet fitnesa. Koristeći EMS u fitnesu, prevazilazimo granice i aktiviramo do 90 % Vašeg mišića i na taj način aktiviramo one jedinice, koje niste ni znali da imate!

Kada govorimo o opremi koju koristimo kod nas u Fokus EMS studiju, na našim treninzima reč je o odelima koja su pre svega bezbedna i medicinski proverena. Treninge vode visokoobrazovani treneri, isključivo individualno, 1 na 1.

Prema naučnim istraživanjima iz 2016. godine, samo 20 minuta vežbanja sa nama dovešće do rapidnog povećanja nivoa snage!

Pored toga, naša EMS tehnologija doprinosi :

  •     Jačanju celokupne muskulature
  •     Povećanju bezmasne telesne mišićne mase – (Lean body mass)
  •     Poboljšanju posture Vašeg tela
  •     Smanjenju rizika od povređivanja
  •     Aktivaciji zapostavljenih i mišićnih regija u stanju spazma

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili želite da lično razgovarate sa stručnjacima iz našeg studija, ostavite poruku, komentar ili nas odmah pozovite!

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Zakažite probni trening

Bez ikakvih obaveza, zakaži besplatan probni trening i dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.